Insynsskydd Stockholm

Insynsskydd för fönster

– Se ut, men  inte in

Vi monterar fönsterfilm, solfilm, sÀkerhetsfilm och dekorfilm av högsta kvalitet
pÄ alla typer av fastigheter. Vi har utsetts till BRANSCHVINNARE 2023.

BOKA MÖTE DIREKT



SĂ€kerhet & HĂ„llbarhet



Kvalitet i varje detalj



Kundfokus & Tillit



Innovation & Expertis

Din lokala partner mitten av hjÀrtat i Stockholm

Insynsskydd, se ut men inte in | Stockholm

Vi Àr stolta att har utsetts till Branschvinnare 2023

Insynsskydda fönster med fönsterfilm.

Frostad fönsterfilm skyddar mot bÄde insyn och stekande sol, men det Àr ocksÄ en snygg inredningsdetalj. Vi har insynsskydd som passar perfekt pÄ fastigheter och byggnader, men ocksÄ i butiker, kontor, skolor och annan offentlig miljö. Kompletta tjÀnster inom foliering av fönsterfilmer och insynsskydd med montage utan krÄngel, helt enkelt!

 

Insynsskydd för butiker och kontor. Se ut men inte in!

Insynsskydd för kontor Àr en viktig aspekt av inredning och planering nÀr man skapar en produktiv arbetsplats. Detta kan omfatta allt frÄn enkel fönsterfilm till mer avancerade skiljevÀggar eller ljudisolerande paneler.

En av de frÀmsta fördelarna med insynsskydd Àr att de skyddar integriteten och konfidentialiteten hos de som arbetar pÄ kontoret. Det kan ocksÄ hjÀlpa till att minska distraktioner och störningar frÄn omgivningen, vilket kan leda till ökad produktivitet och fokus. Andra fördelar med insynsskydd kan inkludera:

FörbÀttrad luftkvalitet: Vissa insynsskydd kan fungera som filter för att rena luften och minska damm och föroreningar som kan orsaka allergier och sjukdomar.

Ljudisolering: Vissa insynsskydd kan ocksÄ fungera som ljudisolering, vilket kan minska störningar frÄn omgivningen och skapa en tystare arbetsmiljö.

Kreativ design: Insynsskydd kan ocksÄ anvÀndas för att skapa en unik och kreativ arbetsmiljö genom att anvÀnda olika fÀrger, mönster och texturer.

SÀkerhet: Insynsskydd kan ocksÄ anvÀndas för att skydda mot inbrott eller vandalisering av kontoret.

Sammanfattningsvis kan insynsskydd för kontor bidra till att skapa en sÀker och produktiv arbetsmiljö genom att skydda integriteten, minska distraktioner, förbÀttra luftkvaliteten och ljudisoleringen, möjliggöra kreativ design och öka sÀkerheten.

SÄ hÀr enkelt Àr det:

1. VÀlj tjÀnst

Fyll i formulÀret med dina produktkrav och behov.

2. Fyll i formulÀret

Fyll i formulÀret med sÄ utförlig information som möjligt.

1. FĂ„ en gratis offert

Vi kontaktar dig inom 24 timmar. Ansökan Àr kostnadsfri.

SÄ hÀr enkelt Àr det!

InvÀnding

UtvÀndig

Hur vill du bli kontaktad?

Dina kontaktuppgifter

Vi kontaktar er inom 24 tim.

14 + 5 =

Starta ett projekt tillsammans!

Kompletta tjÀnster inom foliering och montage av fönsterfilm och insynsskydd. En Skylt MÀlardalen hjÀlper smÄ och stora företag! Vi hjÀlper dig med rubbet!

5 födelar med montage av fönsterfilm

R

VÀrmereduktion. Genom att minska vÀrmen kan du bibehÄlla optimal komfort.

R

Energibesparing. Med denna enda förÀndring kan du spara 30% pÄ energirÀkningen varje Är.

R

Solblekning. Blockera 99% av UV-strÄlningen och slipp blekning av möbler och inredning.

R

BlÀndning. Slipp blÀndning och reflexer i datorer och skÀrmar.

Professionella installatörer av frostat fönsterfilm.

Solskyddsfilm kÀnd som fastighetsfilm.

Vi Àr professionella installatörer av frostat fönsterfilm. Sedan 2019 har vi levererat frostat insynsskydd till nöjda kunder över hela Sverige. Vi Àr mycket nöjda med det förtroende som har satts i oss för att genomföra projekt för bÄde smÄ och stora företag i hela Sverige. VÄra skickliga och erfarna foliemontörer installerar alltid en vÀlplanerad och anpassad hantverksmÀssigt installation och noggrant montage. Ni fÄr  garanti pÄ vÄra kvalitetsfilmer.

Fönsterfilm till företag i Stockholm, effektivt insynsskydd.

NÀr det gÀller effektivt integritetsskydd för det viktiga mötet i konferensrummet, eller nÀr du vill arbeta ostört i ditt eget arbetsrum, Àr fönsterfilm en perfekt lösning. Vi erbjuder en heltÀckande tjÀnst genom att mÀta dina fönster och sedan skÀra till och montera frostat fönsterfilm pÄ plats i dina lokaler. Alla material Àr av högsta kvalitet. Vi Àr verksamma i Stockholm och nÀrliggande kommuner.

Specialister pÄ frostad fönsterfilm till butiker, kontor & offentlig sektor.

Vi Àr experter pÄ frostat fönsterfilm. Sedan 2021 har vi försett kunderna med frostat insynsskydd. Vi kÀnner oss privilegierade över att ha fÄtt förtroendet att arbeta för bÄde smÄ och stora företag över hela Sverige. VÄra utbildade filminstallatörer levererar alltid en professionell installation som görs pÄ ett hantverksmÀssigt och exakt sÀtt. Inom överenskommen tid och till överenskommet pris.

R

Fönsterfilmer tÀcker fönster för att förhindra nyfikna besökare frÄn att titta inne i byggnaden.

R

Bidra till att hÄlla kontoret eller företaget svalare pÄ sommaren och varmare pÄ vintern

R

Fönsterfilm kan minska bullernivÄerna frÄn trafiken utanför eller frÄn grannar

Allt börjar med ett attraktivt kostnadsfritt prisförslag!

Vill ni veta mer om kostnaderna för fönsterfilm? Det enklaste och snabbaste sÀttet att fÄ ett prisförslag Àr att fylla i ett offertformulÀr. En kostnadsfri och icke-bindande offert skickas till er sÄ snart som möjligt. Se vÄra tjÀnster inom montage av vinylfilmer som fönsterfilm, dekorfilm, sÀkerhetsfilm, inredningsfolie och fordonsdekor

HUR VI GÖR DET

Vi skrÀddarsyr alla vÄra tjÀnster efter dina behov och önskemÄl. 

Tack vare den kompetens och erfarenhet vi har byggt upp och samlat pÄ oss har vi hittat den mest utlimata lösningen för montage av vinylfilmer. DÄ behovet kan skilja sig Ät Àr det viktigt att anpassa fönsterfilmen efter detta. Vi har dÀrför blivit experter pÄ att skrÀddarsy fönsterfilmslösningar.

VARFÖR VI GÖR DET

VÄr frÀmsta prioritet Àr att se till att vÄra kunder Àr nöjda.

Vi tar vÄrt jobb pÄ största allvar och har som mÄl att leverera en professionell, smidig och enkel foliering. VÄr största drivkraft och motivation grundas i att uppnÄ kundnöjdhet. Detta gÀller oavsett om det Àr en mindre eller större projekt.

Hur det fungerar



Fyll i formulÀret

Skapa en gratis prisförfrÄgan hÀr genom att fylla i formulÀret nedan.

h

100% gratis konsultation

Du blir sedan kontaktad av oss inom 24h för en kostnadsfri konsultation.

}

FÄ kostnadsfritt prisförslag

Vi tar fram ett offertförslag efter dina önskemÄl. Ansökan Àr kostnadsfri.

F.A.Q. FrÄgor & svar

Kan man sÀtta dekorfilm pÄ fönster?

Ja, det Àr möjligt att sÀtta dekorfilm pÄ fönster. Dekorfilm Àr en typ av insynsskydd som vanligtvis anvÀnds för att skapa en dekorativ effekt pÄ fönster eller andra glasytor. Dekorfilmen finns i olika fÀrger, mönster och texturer och kan enkelt appliceras pÄ fönsterrutan. Detta kan ge en unik och personlig touch till ett rum eller en arbetsplats, samtidigt som det erbjuder integritet och skydd frÄn insyn. Dekorfilm Àr ocksÄ ett kostnadseffektivt alternativ till att byta ut hela fönsterrutan och kan enkelt tas bort och ersÀttas med nya designs vid behov.

Är det möjligt att ta bort insynsskyddet?

Ja, det Ă€r oftast möjligt att ta bort insynsskyddet frĂ„n ett fönster eller en skiljevĂ€gg. Det beror dock pĂ„ vilken typ av insynsskydd som anvĂ€nds. Till exempel, fönsterfilm kan oftast enkelt tas bort utan att skada fönsterrutan. Å andra sidan, om man har installerat mer permanenta skiljevĂ€ggar eller ljudisolerande paneler, kan det krĂ€va mer arbete och kanske professionell hjĂ€lp för att ta bort dem.

Är fönsterfilm eller fönsterskydd energieffektivt

Ja, fönsterfilm och fönsterskydd kan vara energieffektiva. Genom att minska mÀngden solljus och vÀrme som trÀnger in genom fönstret kan man minska behovet av luftkonditionering, vilket i sin tur kan sÀnka energiförbrukningen och dÀrmed energikostnaderna. Fönsterfilm och fönsterskydd kan ocksÄ bidra till att minska vÀrmeförlusten genom fönstren pÄ vintern genom att skapa en extra isolerande barriÀr. Detta kan hjÀlpa till att hÄlla vÀrmen inne i byggnaden och minska behovet av uppvÀrmning, vilket kan minska energikostnaderna ytterligare. SÄ, genom att anvÀnda fönsterfilm eller fönsterskydd, kan man bidra till en mer energieffektiv och hÄllbar byggnad.

Vad kostar solskyddsfilm till fönster?

Priset pÄ solskyddsfilm till fönster kan variera beroende pÄ olika faktorer sÄsom typ av film, storlek pÄ fönster, och om installationen görs av professionella eller görs sjÀlv. Generellt sett kan man förvÀnta sig att priset ligger mellan 200-500 kr per kvadratmeter för solskyddsfilm. Detta Àr oftast en billigare lösning Àn att ersÀtta hela fönsterrutan med en ny, solskyddad ruta. Det Àr viktigt att vÀlja en högkvalitativ solskyddsfilm för att uppnÄ den önskade effekten och hÄllbarheten. Det rekommenderas ocksÄ att anlita en professionell installatör för att se till att filmen appliceras korrekt och hÄller lÀnge.