Hjälp Från början!

Dags att foliera?

Vi utför det professionellt åt dig! Vi gör det enkelt!

Skylt Mälardalen – förvandlar ditt hem och företag till en visuell dröm. Vi gör din vision till verklighet! Vi erbjuder högkvalitativ foliering och monteringstjänster för fönster, fordon och inredning.

Branschvinnare 2023

.

Certifierade för sol & säkerhetsfilm! Kunskap, Ansvar ger Trygghet!

UC Kredit  – Kundfokus, Punktlighet & trygghet.

Hanna Wahnberg
Hanna Wahnberg
2023-02-27
Använde mig av En Skylt Mälardalen AB för att sätta upp skyltar utanför våra mötesrum på kontoret och kan inte annat än säga WOW! Jättetrevliga, serviceminded och väldigt behjälpliga. Kan varmt rekommendera detta bolag!
Ana Nordenskiöld
Ana Nordenskiöld
2023-02-10
Proffsigt och supertrevligt bemötande + ett fantastiskt slutresultat. Jag kan verkligen rekommendera En Skylt i Mälardalen!
Viveka Nyman
Viveka Nyman
2023-01-26
Så trevliga och skickliga. Kan varmt rekommendera dom.
Natalie Holtenfalk
Natalie Holtenfalk
2023-01-10
Väldigt nöjd med både resultat och dialog. Då vi nyligen gjort en rebranding behövde vi ny foliering och hade lite problem med att få fram alla underlag i korrekt format, men det var inga problem för En Skylt som hjälpe oss att ta fram allt i rätt format. Mycket snabb återkoppling i dialog och resultatet är mycket bra. Proffsigt och snabbt! Kommer absolut vända mig hit igen nästa gång jag behöver hjälp med foliering eller annat som ni erbjuder!
R.G Fönsterputs
R.G Fönsterputs
2022-12-02
Vi använde oss av En Skylt Mälardalen AB för ett utbyte av solfilm och är toppen nöjda med dom. Allt från kommunikationen till slutfört arbete. Vi rekommenderar dom starkt.

VÅRA TJÄNSTER

En Skylt Mälardalen hjälper dig, snabbt, enkelt & tryggt!

👉 Kontakta oss för konsultation!

Erfarenhet & kompetens – Erfarenhet och kompetens – En Skylt Mälardalen har många års erfarenhet och hög kompetens inom foliering och montering av kvalitetsfilmer från kända leverantörer.

Anpassade lösningar – Anpassade lösningar – En Skylt Mälardalen strävar alltid efter att erbjuda kunderna anpassade lösningar som uppfyller deras unika behov och preferenser.

Högkvalitativa material – En Skylt Mälardalen använder alltid högkvalitativa material i sin foliering och montering av fönsterfilm, solskyddsfilm, dekorfilm och liknande tjänster. Detta garanterar att resultaten blir hållbara och estetiskt tilltalande, samtidigt som de ger de önskade funktionella fördelarna.

Fönsterfilm, smidigt & enkelt!

Fönsterfilm är ett utmärkt sätt att förbättra både funktionaliteten och utseendet på dina fönster. Kontakta Skylt Mälardalen för att ta reda på hur fönsterfilm kan ge ett mervärde till ditt hem.

Insynskydd för fönster!

Insynskyddsfilm ger dig friheten att njuta av ditt privatliv utan att behöva offra ljus och öppenhet. Vår högkvalitativa film är enkel att installera och ger en snygg och modern lösning på insynsproblem.

Säkerhetsfilm! Som inbrottskydd!

Stark, självhäftande film som appliceras på fönster för att stärka glaset och förhindra att det krossas vid en olycka eller inbrott, men kan också blockera UV-strålar & minska värme.

Solskyddsfilm energibesparing

Solskyddsfilm minskar värmen från solens strålar och ger upp till 30% energibesparing. Vår högpresterande film minskar också bländning och skyddar mot skadliga UV-strålar.

Dekorfilm / Designfilm

Dekorfilm är ett enkelt & kostnadseffektivt sätt att förnya eller förbättra utseendet på fönster & glasytor. Det finns många olika mönster, färger & design att välja mellan.

Inredningsfolie / Möbelfolie

Inredningsfolie är ett praktiskt och prisvärt sätt att förnya inredningen i ditt hem eller företag. Folien kan appliceras på möbler, väggar, dörrar och andra ytor. 

Fordonsdekor / Profilering

Fordonsdekor är ett kraftfullt verktyg för att marknadsföra ditt företag eller skapa en unik och personlig stil för ditt fordon. Det finns många olika möjligheter & val.

Energisparfilmer Tryggt & säkert!

Proffs på foliering.

Vill du spara upp till 30% på energikostnaden? Hållbart & kostnadseffektivt! Vi är tillgängliga 365 dagar om året Kontakta oss!

3 mobiloperatör
#image_title

OM OSS, EN SKYLT MÄLARDALEN

Vi är verksamma i hela Stockholm 365 dagar om året!

Vårt expertteam erbjuder smidiga lösningar inom foliering 365 dagar om året – så att du kan förvandla ditt hem eller företag när som helst och var som helst i Stockholm!

R

För att ge en smidig upplevelse till våra kunder så behöver vi vara lyhörda efter kundens önskemål, varje projekt är unik.

R

Idag hjälper vi privatpseroner, små & stora företag, förvaltare och andra verksamheter. Inget jobb är för litet eller stort! Kontakta oss redan idag!

Eddie Nyholm

Projektledare

HUR GÅR DET TILL?

Så går det till! Snabbt, smidigt & enkelt!

1

Boka online eller via telefon

Sätt stenen i rullning för en foliering! Fyll i formuläret för gratis konsultation eller prisförslag.

2

Vi identifierar ditt behov

Tillsammans tar vi fram en produkt som passar ditt behov och möter dina förväntningar.

3

Våra proffs anländer

Vårt erfarna proffseam
är redo att ge dig förstklassig
service.

4

Vi gör din foliering smidig och enkel.

Låt oss ta hand om din foliering – enkelt och smidigt! Kontakta oss redan idag!

FÅ ETT SNABBT PRISFÖRSLAG

Professionell hjälp kommer att spara din tid och dina pengar.

VI HJÄLPER DIG HELA VÄGEN

Vill du ha ett pris på foliering?

Kvalitetsfilmer från kända tillverkare.

Här börjar resan mot färdigt projekt!
Fyll i dina uppgifter – så återkommer vi till dig med en specifierad prisförslag.

TELEFONNUMMER

070 – 413 10 77
Alla dagar 08 – 18

Kvalitet till bra pris

Certifierad personal

UC Tryggt företag

Invänding

Utvändig film

Hur vill du bli kontaktad?

Dina kontaktuppgifter

VÅRT GALLERI

Bilder från färdiga jobb

OMDÖMEN NÖJDA KUNDER

Vad våra kunder säger om oss

Som rekommenderat företag 6:e året i rad visar vi återigen hur viktiga våra kunder är! Bli en av En Skylt Mälardalen´s nöjda kunder!

En Skylt som hjälpe oss att ta fram allt i rätt format. Mycket snabb återkoppling i dialog och resultatet är mycket bra. Proffsigt och snabbt! Kommer absolut vända mig hit igen nästa gång jag behöver hjälp med foliering eller annat som ni erbjuder

Natalie Holtenfalk

Nöjd kund 2023-01-10

Vi använde oss av En Skylt Mälardalen AB för ett utbyte av solfilm och är toppen nöjda med dom. Allt från kommunikationen till slutfört arbete. Vi rekommenderar dom starkt och kommer använda deras tjänster i framtiden! Bra bemötande från början till slut.

R.G Fönsterputs

Nöjd kund 2022-12-02

Proffsigt och supertrevligt bemötande + ett fantastiskt slutresultat. Jag kan verkligen rekommendera En Skylt i Mälardalen.

Ana Nordenskiöld

Nöjd kund 2023-02-10

Så trevliga och skickliga. Kan varmt rekommendera En Skylt Mälardalen i Stockholm.

Viveka Nyman

Supernöjd kund 2022-12-02