EN SKYLT MÄLARDALEN

ER LOKALA Partner

En Skylt Mälardalen AB er lokala partner inom fönsterfilm, insynsskydd fönster, solskyddsfilmsäkerhetsfilm fönster, dekorplast, inredningsfolie och fordonsdekor. Vi erbjuder ett brett utbud av filmer för att uppfylla era behov. Vi har åtagit oss att tillhandahålla produkter och service av högsta möjliga kvalitet.

OM OSS

EN SKYLT MÄLARDALEN AB.

Vi startade företaget År 2017 och ligger i Stockholm. Vi tycker det är viktigt att grundvärderingar är förankrade i hela verksamheten och anställda. Vi strävar alltid att ligga i framkant med produktsortiment och vara kostnadseffektiva.

Erfarenhet

Vi har lång erfarenhet inom foliering och montage för privata kunder till företag.

Kunskap 

Alla våra specialister är utbildade och har bred kunskap inom folering och montage.

Ansvar

Vi är tycker det är viktigt med ansvar, allt från kundnöjdhet till miljöfrågor.

Trygghet

Vårt mål är 100% nöjda kunder. Vi lämnar garanti på alla monteringar och produkter.

Hanna Wahnberg
Hanna Wahnberg
2023-02-27
Använde mig av En Skylt Mälardalen AB för att sätta upp skyltar utanför våra mötesrum på kontoret och kan inte annat än säga WOW! Jättetrevliga, serviceminded och väldigt behjälpliga. Kan varmt rekommendera detta bolag!
Ana Nordenskiöld
Ana Nordenskiöld
2023-02-10
Proffsigt och supertrevligt bemötande + ett fantastiskt slutresultat. Jag kan verkligen rekommendera En Skylt i Mälardalen!
Viveka Nyman
Viveka Nyman
2023-01-26
Så trevliga och skickliga. Kan varmt rekommendera dom.
Natalie Holtenfalk
Natalie Holtenfalk
2023-01-10
Väldigt nöjd med både resultat och dialog. Då vi nyligen gjort en rebranding behövde vi ny foliering och hade lite problem med att få fram alla underlag i korrekt format, men det var inga problem för En Skylt som hjälpe oss att ta fram allt i rätt format. Mycket snabb återkoppling i dialog och resultatet är mycket bra. Proffsigt och snabbt! Kommer absolut vända mig hit igen nästa gång jag behöver hjälp med foliering eller annat som ni erbjuder!
R.G Fönsterputs
R.G Fönsterputs
2022-12-02
Vi använde oss av En Skylt Mälardalen AB för ett utbyte av solfilm och är toppen nöjda med dom. Allt från kommunikationen till slutfört arbete. Vi rekommenderar dom starkt.

EN SKYLT

Er lokala partner inom fönsterfilm. Uppgradera ert hem med snygg och hållbar solfilm eller insynsskydd

Vi är specialister inom montage och installation av allt från insynsskydd på fönster, byta dekorplast och inredningsfolie i butiker och gym till företagsprofilering som logotyp till skyltar och butiksfönster.

Dessutom är filmen hållbar, slitstark och långvarig, vilket gör dem till det perfekta valet för företag till husägare som vill ha kvalitetsprodukter som håller i många år.

Vi har filmer för alla behov och budgetar!

Köp bänkskiva i granit
Köp bänkskiva i sten med snabba leveranser

Samarbetspartners