Säkerhetsfilm fönster – Skyddsfilm

Säkerhetsfilm i Stockholm ett effektivt skydd för alla miljöer.

– Säkerhetsfilm skyddar och förstärker glasets motstånd vid olyckshändelse, inbrottsförsök & skadegörelse.

Vi monterar säkerhetsfilm, fastighetsfilm och skyddsfilm av högsta kvalitet. BRANSCHVINNARE 2023.

BOKA MÖTE DIREKT

Säkerhet & Hållbarhet

Kvalitet i varje detalj

Kundfokus & Tillit

Innovation & Expertis

Din lokala partner mitten av hjärtat i Stockholm

Säkerhetsfilm &  fastighetsfilm i Stockholm

Vi är stolta att har utsetts till Branschvinnare 2023

Vi installerar
säkerhetsfilm & fastighetsfilm

– på alla typer av fönster och dörrar.

Säkerhetsfilm till ett rättvist pris, snabb leveranstid, högkvalitativ service och mångårig erfarenhet inom området. Säkerhetsfilm är en tunn polyesterfolie som används för att förstärka fönster.

Den gör glaset mer hållbart och hjälper till att förebygga skador. Säkerhetsfilm skyddar mot krossat glas, vilket kan orsaka kostsamma driftsstopp för företag, t.ex. försäljning och förlorad inventering eller varor i flera dagar i sträck. I de flesta fall kan verksamheten fortsätta som vanligt om ett glas går sönder med säkerhetsfilm. Splittrat glas inom livsmedelssektorn kan till exempel få allvarliga konsekvenser

Lång hållbarhet

Professionellt intryck

UV- skydd som skyddar

100% Nöjd kundgaranti

Produktgaranti & skydd

Säkerhetsfilm

Säkerhetsfilmer i olika tjocklekar & säkerhetsklasser.

Beroende på vilken skyddsnivå som krävs finns olika säkerhetsfilmer i olika tjocklekar och säkerhetsklasser. Filmen placeras inuti glaset och förseglas med en speciell silikon för att ge maximalt skydd. För att förhindra repor, etsningar och andra skador finns det också en anti-graffitifilm som läggs på utsidan (även kallad anti-graffitifilm).

Säkerhetsfilm | Fastighetsfilm

Skydd mot inbrott

Säkerhetsfilm kan förstärka fönsterglas och göra det svårare för inbrottstjuvar att bryta sig in. Filmen kan hålla glaset på plats även om det krossas, vilket kan fördröja eller förhindra en tjuvs intrång.

Säkerhetsfilm | Fastighetsfilm

Skydd mot skadegörelse

Fastighetsfilm kan användas för att skydda glasytor från skadegörelse, såsom graffiti eller repor. Vissa filmer kan enkelt bytas ut om de blir skadade, vilket gör reparation eller rengöring enklare.

Säkerhetsfilm | Fastighetsfilm

UV-skydd

Precis som med solfilm kan säkerhetsfilm och fastighetsfilm blockera skadliga UV-strålar, vilket skyddar interiören i byggnaden från att blekas och minskar riskerna för skador på huden för dem som befinner sig inuti.

Säkerhetsfilm | Fastighetsfilm

Energibesparing

Vissa fastighetsfilmer erbjuder isolerande egenskaper som kan bidra till att minska energiförluster genom fönster. Detta kan leda till minskade uppvärmnings- och kylkostnader.

Säkerhetsfilm | Fastighetsfilm

Integritet

Både säkerhetsfilm och fastighetsfilm kan användas för att öka integriteten i en byggnad. Genom att använda frostade eller tonade filmer kan man minska insynen utan att förhindra dagsljus från att tränga in.

Säkerhetsfilm | Fastighetsfilm

Skydd mot explosioner

 byggnader som kan vara utsatta för explosioner, som till exempel ambassader eller vissa industribyggnader, kan säkerhetsfilm bidra till att minska risken för skador genom att hålla glasfragmenten sammanbundn

Läs våra

Senaste nytt

Optimera ditt företags synlighet i Stockholm

Optimera ditt företags synlighet i Stockholm

Expert på montering av sol- och säkerhetsfilm, dekorfilm samt skyltar för inomhus- och utomhusbruk. I den livliga staden Stockholm, där företag kämpar om uppmärksamhet, kan din företags synlighet vara avgörande för dess framgång. En...

read more
Premium solfilm för bilen i Stockholm

Premium solfilm för bilen i Stockholm

Att investera i en premium solfilm för bilen är mer än bara en estetisk uppgradering; det är en smart investering i bilens livslängd och din komfort. Denna högkvalitativa film skyddar effektivt mot skadliga UV-strålar, vilket förhindrar...

read more
Foliering fönsterfilm: Elegans möter skydd

Foliering fönsterfilm: Elegans möter skydd

Fönsterfilm Stockholm Har du någonsin önskat att ditt hem kunde kombinera stil med skydd på ett sömlöst sätt? Låt mig introducera dig för foliering fönsterfilm - där skönhet och funktion går hand i hand. Stockholm, Sveriges huvudstad, är...

read more

Behöver du en säketsfilmsinstallatör?

Fyll i vårt kontaktformulär eller ring och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er?

Kostnadsfritt prisförslag
på säkerhetsfilm

Hör av dig till oss redan idag.

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en offert till dig så snart vi kan.

Få ett prisförslag!

l

1. Kontakta oss

Fyll i formuläret eller ring oss direkt för att berätta om ditt skyltprojekt och få den hjälp du behöver.

2. Gratis prisförslag

Vi skräddarsyr en offert utefter ditt skyltprojekt utomhus, inklusive hjälp med installation & montage.

3. Montera skylt utomhus

Noggrant, snabbt och effektivt utför vi montage och arbete för bästa resultat. Frågor & Support

Hur vill du bli kontaktad?

Dina kontaktuppgifter

Vi kontaktar er inom 24 tim.

13 + 7 =

Gratis konsultation och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar.

Certifierade

Branscvinnare 2023

100% nöjd kundgaranti

Investera i skyltar – Varumärkesbyggande och lönsamt! Fyll i formuläret idag.

FRÅGOR & SVAR

Om säkerhetsfilm, även kallad fastighetsfilm

Vad är säkerhetsfilm / fastighetsfilm?

Säkerhetsfilm och fastighetsfilm är specialdesignade filmer som appliceras på glasfönster och andra glasytor för att förbättra deras egenskaper, till exempel genom att göra dem mer motståndskraftiga mot krossning, blockera UV-strålar eller förbättra energieffektiviteten.

Hur skyddar säkerhetsfilmen mot inbrott?

När säkerhetsfilm appliceras på ett fönster kan det göra glaset svårare att bryta. Även om glaset skulle krossas håller filmen ofta glasskärvorna sammanbundna, vilket försvårar för en inbrottstjuv att ta sig igenom.

Kan säkerhetsfilm och fastighetsfilm minska mina energikostnader?

Ja, vissa fastighetsfilmer har isolerande egenskaper som kan minska energiförlust genom fönster. Detta kan leda till lägre kostnader för uppvärmning och kylning av byggnaden.

Påverkar filmen min utsikt eller mängden naturligt ljus som kommer in?

Det beror på filmens typ och tjocklek. Vissa filmer är nästan osynliga och påverkar inte utsikten eller ljusinsläppet nämnvärt, medan andra kan vara frostade, tonade eller spegelreflekterande för att ge ökad integritet eller andra funktioner.

Hur länge håller säkerhetsfilmen / fastighetsfilmen?

Livslängden för filmen kan variera beroende på kvalitet, installation och exponering för yttre förhållanden, men många högkvalitativa filmer kan hålla i 10-15 år eller längre. Det är viktigt att följa tillverkarens vårdinstruktioner för att maximera filmens livslängd.
Dessa frågor och svar ger en översikt över några av de mest vanliga funderingarna kring säkerhetsfilm och fastighetsfilm.

Z

Prisvärd installation av säkerhetsfilm

– anlita certiferad säkerhetsinstallatör 

Olyckor kan inträffa var som helst, hemma, på jobbet, i skolan och till och med när du är ute och reser. Glasbrott och krossat glas är farliga eftersom de kan leda till allvarliga eller till och med dödliga skador. Det krossade glaset hålls på plats av säkerhetsfilmen, vilket förhindrar skador. Oförstärkt glas går lätt sönder vid en brand, vilket gör att mer syre kan komma in i rummet och förvärrar situationen. Brandskadorna minskar med säkerhetsfilm på grund av dess självsläckande karaktär samt minimala rökutveckling.

Z

Förstärk säkerheten: Effektiv skyddsfilm för fönster

För att förstärka säkerheten hemma är effektiv skyddsfilm för fönster ett klokt val. Denna innovativa film erbjuder ett extra lager av skydd mot oavsiktliga skador, inbrott och extrema väderförhållanden. Skyddsfilm för fönster är designad för att förhindra spridning av skärvor vid kollisioner, vilket minskar skaderisken. Dessutom fungerar den som en barriär mot intrång, vilket ökar ditt hemmas övergripande säkerhet. Enkel att installera och transparent, tillåter den maximalt ljusgenomsläpp medan den ger trygghet och lugn i hemmet. För en proaktiv åtgärd mot risker är skyddsfilm för fönster en investering i trygghet och säkerhet.

Z

Montera säkerhetsfilm på butiksfönster.

– prisvärd fastighetsfilm, perfekt inbrottsskydd

Företagsbilen är en rullande reklampelare Säkerhetsfilm på fönster-och butiksdörrar ökar glasets skydd vid inbrott, olyckor eller vandalism. Det är svårt att försöka forcera ett fönster eller en dörr som skyddas med säkerhetsfilm, och filmen håller ihop glaset samtidigt som den begränsar skadorna som orsakas av ett krossat glas. Detta skyddar material och värdesaker från skador under en nödsituation utan att förstöra eller förlora dem.

 

Z

Fastighetsfilm: Optimalt skydd för dina fönster

Fastighetsfilm erbjuder optimalt skydd för din verksamhet genom att skapa en säker barriär mot oönskade faktorer. Denna specialiserade film appliceras på fönster och ger ett effektivt skydd mot UV-strålning, minskar värmeintrång och reglerar ljusgenomsläpp. Utöver energieffektivitet ger fastighetsfilmen också ett extra skyddslager mot skador och inbrott, vilket förbättrar övergripande säkerhet. Dess transparenta natur behåller interiörens synlighet medan den skapar en behagligare och skyddad inomhusmiljö. Med fastighetsfilm investerar du i både säkerhet och komfort för din verksamhet.

Z

Skydd mot inbrott: Hur skyddsfilm för fönster ökar säkerheten

Skyddsfilm för fönster utgör ett effektivt skydd mot inbrott, förstärkande säkerheten i ditt hem. Genom att applicera denna innovativa film på fönstren skapas en barriär som försvårar intrång och ökar säkerhetsnivån. Skyddsfilm förhindrar även att fönsterglas splittras vid påfrestningar, vilket minimerar risken för skador och skärskador. Den transparenta naturen tillåter maximalt ljusgenomsläpp, samtidigt som den ger trygghet och lugn. Skyddsfilm för fönster är en kostnadseffektiv åtgärd för att stärka din hemmas säkerhet och skapa en avskräckande faktor mot potentiella inbrott.

Z

Säkra butiken med innovativ skyddsfilm: Inbrottsskydd för fönster

Att säkra butiken med innovativ skyddsfilm är en kraftfull åtgärd för att förhindra inbrott och skydda din verksamhet. Denna specialiserade film för fönster bildar en robust barriär, vilket gör det svårare för inkräktare att komma in. Skyddsfilm minimerar även risken för skador genom att förhindra krossat glas vid inbrottsförsök. Dess transparenta design möjliggör samtidigt en obehindrad insyn, vilket är viktigt för butiksdisplayer. Investeringen i inbrottsskydd för fönster är inte bara en förebyggande åtgärd utan även en viktig insats för att säkra din butiks tillgångar och tryggheten för kunder och personal.

 

Samarbetspartners