Er lokala firma inom fönsterfilm & solfilm för bostäder, små och stora företag

Säkerhetsfilm fönster – Skyddsfilm

Säkerhetsfilm i Stockholm ett effektivt skydd för alla miljöer.

Säkerhetsfilm skyddar och förstärker glasets motstånd vid olyckshändelse, inbrottsförsök och skadegörelse.

Montera säkerhetsfilm på butiksfönster.

Säkerhetsfilm på fönster-och butiksdörrar ökar glasets skydd vid inbrott, olyckor eller vandalism. Det är svårt att försöka forcera ett fönster eller en dörr som skyddas med säkerhetsfilm, och filmen håller ihop glaset samtidigt som den begränsar skadorna som orsakas av ett krossat glas. Detta skyddar material och värdesaker från skador under en nödsituation utan att förstöra eller förlora dem.

 

Säkerhetsfilmer i olika tjocklekar och säkerhetsklasser.

Beroende på vilken skyddsnivå som krävs finns olika säkerhetsfilmer i olika tjocklekar och säkerhetsklasser. Filmen placeras inuti glaset och förseglas med en speciell silikon för att ge maximalt skydd. För att förhindra repor, etsningar och andra skador finns det också en anti-graffitifilm som läggs på utsidan (även kallad anti-graffitifilm).

 

%

UV-strålning

%

Solvärme

%

Synligt ljus

Vi installerar säkerhetsfilm på alla typer av fönster och dörrar.

Säkerhetsfilm till ett rättvist pris, snabb leveranstid, högkvalitativ service och mångårig erfarenhet inom området. Säkerhetsfilm är en tunn polyesterfolie som används för att förstärka fönster. Den gör glaset mer hållbart och hjälper till att förebygga skador. Säkerhetsfilm skyddar mot krossat glas, vilket kan orsaka kostsamma driftsstopp för företag, t.ex. försäljning och förlorad inventering eller varor i flera dagar i sträck. I de flesta fall kan verksamheten fortsätta som vanligt om ett glas går sönder med säkerhetsfilm. Splittrat glas inom livsmedelssektorn kan till exempel få allvarliga konsekvenser

Få ett kostnadsfritt prisförslag för vår säkerhetsfilm i dag

Olyckor kan inträffa var som helst, hemma, på jobbet, i skolan och till och med när du är ute och reser. Glasbrott och krossat glas är farliga eftersom de kan leda till allvarliga eller till och med dödliga skador. Det krossade glaset hålls på plats av säkerhetsfilmen, vilket förhindrar skador. Oförstärkt glas går lätt sönder vid en brand, vilket gör att mer syre kan komma in i rummet och förvärrar situationen. Brandskadorna minskar med säkerhetsfilm på grund av dess självsläckande karaktär samt minimala rökutveckling.

Säkerhetsfilmen är tillverkad av polyester (PET) med eller utan metall och finns i genomskinliga eller färgade varianter. Metallen och limmet är så små att filmen klassificeras som brandfarlig plast.

UTVÄNDIGA SÄKERHETSFILMER

 

INVÄNDIGA SÄKERHETSFILMER

Vill ni veta mer om kostnaderna för säkerthetsfilmer? Det enklaste och snabbaste sättet att få ett prisförslag är att fylla i ett offertformulär. En kostnadsfri och icke-bindande offert skickas till er så snart som möjligt.