Er lokala firma inom fönsterfilm & solfilm för bostäder, små och stora företag

Solskyddsfilm & solfilm

Brödernas Restaurang

Solskyddsfilm för fastighet & fönsterfasad i Stockholm.

Solskyddsfilm, som ofta kallas fastighetsfilm, är idealisk för fastigheter där ni vill förhindra att solens strålar kommer in.

Det finns flera fördelar med att använda solskyddsfilm för kontor och butiker. Först och främst minskar filmen mängden värme som kommer in i lokalerna, vilket gör det mer behagligt för personalen. Dessutom kan solfilm bidra till att minska exponeringen för UV-ljus, som kan skada möbler och konstverk. Solskyddsfilm är en mycket effektiv metod för att uppnå en balans mellan naturligt ljus och komfort i fastigheter..

 

Proffs på solfilm till kontor, receptioner och kontorsfastigheter.

Oavsett om ni behöver solfilmfilm för ett enkelt fönster eller för hela byggnaden, så hjälper vi er att hitta den perfekta lösningen för ert projekt. Vi har lång erfarenhet av installation av solfilm på kontor och butiker i Stockholm, och våra skickliga installatörer gör alltid ett noggrant jobb. Kontakta oss idag för att få ett kostnadsförslag redan i dag.

 

%

UV-strålning

%

Solvärme

%

Synligt ljus

Professionella installatörer av solskyddsfilm.

Solskyddsfilm känd som fastighetsfilm.

Solskyddsfilm, även känd som fastighetsfilm, är en fönsterfilm som kan användas på både bostäder och kommersiella byggnader för att minska värmen och hålla innetemperaturen. Vi kan hjälpa er med allt från små och enkla projekt till stora och komplexa projekt. Vi kan hjälpa er att hitta den perfekta lösningen för alla typer av projekt, oavsett om det handlar om en mindre lägenhet eller en större arena.

Lägre energikostnad med Solskyddsfilm.

Solskyddsfilm minskar värmestrålningen med upp till 86 %, vilket ger svalare temperaturer och betydande besparingar på kylkostnaderna under de varma sommarmånaderna. Den absorberar också UV-strålar, som är en av de främsta orsakerna till att möbler bleknar, mattor och konst bleknar. Många tror att det inte bara är UV-ljuset som bleknar, utan även värme och synligt ljus

 

Snyggare fasad med solfilm

Även om solskyddsfilm ger ett bättre utseende och utmärkt avskildhet, släpper den fortfarande in en betydande mängd ljus. NI får en mer privat miljö samtidigt som ni skyddas från oönskad insyn. Solskyddsfilm används på fönster för att skapa en optiskt klar barriär som skyddar mot solen. Fördelen med solskyddsfilm är att den inte går sönder och är lätt att byta ut.

Solskyddsfilm finns i många olika former och med olika egenskaper beroende på vad ni behöver. Vi är företaget med de mest nöjda kunderna eftersom vi tillhandahåller den bästa kvaliteten, professionell installation och utmärkt service.

Allt börjar med ett attraktivt kostnadsfritt prisförslag!

Vill ni veta mer om kostnaderna för Solskyddsfilm? Det enklaste och snabbaste sättet att få ett prisförslag är att fylla i ett offertformulär. En kostnadsfri och icke-bindande offert skickas till er så snart som möjligt.