Skyltar inomhus

Skyltar för vägvisning, skyltbokstäver, frigolitskyltar, smartframe och akrylskyltar

– för trygga, pålitliga och smarta skyltlösningar! Synlighet som gör skillnad

INSTALLATION – CERTIFIERADE – NÖJD KUNDGARANTI

Våra skyltarFrågor & svar

Skapa intryck med
imponerande skyltar

– Skyltning för butiker, gallerier och företag.

Välkommen till En Skylt – din lokala partner för inomhusskyltar som garanterar maximal synlighet och effektiv kommunikation. Oavsett om du behöver vägvisningsskyltar, skyltbokstäver, frigolitskyltar, Smartframe eller akrylskyltar, har vi skräddarsydda lösningar för att passa dina behov. Kontakta oss för prisförslag redna idag!

Öka synligheten

Öka försäljningen

Förbättra kundupplevelsen

Bygga varumärkesidentitet

Flexibilitet & kostnadseffektivitet

Utomhusskyltar

Våra tjänster inom skyltar inomhus

Locka blickar till din verksamhet och förstärk ditt varumärke med våra imponerande inomhusskyltar. Frigolitskyltar, skyltbokstäver, smartframe skyltar, orienteringsskyltar och Wayfinding (Vägvisning, orientering- & anvisningsskyltar) – allt du behöver för att göra ett professionellt intryck.
Vägvisning, orientering-& anvisningsskyltar

Wayfinding

Inomhusskyltar

Orienteringsskyltar

Inomhusskyltar

Akrylskyltar

Inomhusskyltar

Smartframe skyltar

Inomhusskyltar

Frigolitskyltar

Inomhuskyltar

Skyltbokstäver

Senaste

Referenskunder

Wayfinding – Skyltar inomhus

Wayfinding – Skyltar inomhus

Wayfinding är ett begrepp som används för att beskriva navigering i olika miljöer. Det kan handla om allt från inomhusskyltar till orienteringssyltar och ligger ofta till grund för många sorters skyltar. Gemensamt för dessa är att de skapar ett visst grepp...

läs mer
Wayfinding för gallerior, flygplatser & offentliga miljöer

Wayfinding för gallerior, flygplatser & offentliga miljöer

Wayfinding är ett begrepp som används för att hjälpa människor att orientera sig och navigera i offentliga miljöer. Det handlar om att skapa tydlig och välorganiserad information så att besökare kan lokalisera ett mål och följa den bästa vägen dit. Om du är...

läs mer
Skyltguide för taktila skyltar

Skyltguide för taktila skyltar

Wayfinding - skyltar inomhus är det system som används för att leda personer genom en byggnad eller område. Systemet kan innehålla skyltar, kartor och andra typer av vägvisningssystem för att hjälpa folk till sina destinationer. Skyltar är ett av de mest...

läs mer

Behöver du en skyltinstallatör?

Fyll i vårt kontaktformulär eller ring och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er?

FRÅGOR & SVAR

Om skyltar inomhus

Vad är wayfinding? (vägvisningsskyltar)

Vägvisningsskyltar, även kända som wayfinding-skyltar, är en typ av inomhusskyltar som används för att hjälpa människor att navigera och orientera sig i olika inomhusmiljöer. Dessa skyltar är vanligtvis placerade på strategiska platser för att ge tydliga anvisningar om vägar, utgångar, viktiga platser eller tjänster. De spelar en viktig roll i att förbättra användarupplevelsen och säkerheten för besökare i olika inomhuslokaler, såsom köpcentrum, sjukhus, flygplatser och utställningslokaler.

Vad är en skyltbokstav?

Skyltbokstäver är en typ av inomhusskyltar som används för att kommunicera olika meddelanden och information på ett estetiskt och tydligt sätt. Dessa bokstäver tillverkas vanligtvis i olika material, som metall, plast eller trä, och kan placeras direkt på väggar, skyltar eller skyltfönster. Skyltbokstäver används ofta för att visa företagsnamn, logotyper, rumsbeteckningar eller andra identifierande skyltar inom olika kommersiella eller offentliga byggnader.

Vad är en frigolitskylt?

Frigolitskyltar, även kallade skumskyltar eller EPS-skyltar, är lätta inomhusskyltar som tillverkas av expanderad polystyren (EPS) -material. Dessa skyltar är enkla att producera och kan formas i olika storlekar och former. Frigolitskyltar används ofta för tillfälliga marknadsföringsändamål, dekorativa ändamål eller vid evenemang. De är kostnadseffektiva och kan enkelt monteras på väggar eller ställas upp för att locka uppmärksamhet och kommunicera meddelanden till besökare.

Vad är en Smartframe-skylt?

Smartframe-skyltar är en modern typ av inomhusskyltar som utnyttjar den senaste tekniken för att ge dynamisk och interaktiv information. Dessa skyltar använder oftast digitala skärmar eller pekskärmar för att visa text, bilder, videor eller andra multimediaelement. Smartframe-skyltar kan uppdateras i realtid och anpassas efter behov, vilket gör dem idealiska för platser där informationen ofta ändras, som tågstationer, flygplatser och evenemangslokaler.

Vad är en akrylskylt?

Akrylskyltar är transparenta eller genomskinliga inomhusskyltar som tillverkas av akrylmaterial, även känt som plexiglas eller PMMA. Dessa skyltar används främst för att ge en modern och elegant presentation av information. Akrylskyltar kan vara enkelsidiga eller dubbelsidiga och används ofta för att visa instruktioner, rumsnummer, företagslogotyper eller annan information på ett stilrent sätt. De är hållbara, lätta att rengöra och kan monteras på väggar elle

Vi ger dig en
kostnadsfri offert.

Hör av dig till oss redan idag.

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en offert till dig så snart vi kan.

Få ett prisförslag!
l

1. Kontakta oss

Fyll i formuläret eller ring oss direkt för att berätta om ditt skyltsprojekt och få den hjälp du behöver.

2. Gratis prisförslag

Vi skräddarsyr en offert utefter ditt skyltsprojekt inomhus, inklusive hjälp med installation & montage.

3. Montera skylt utomhus

Noggrant, snabbt och effektivt utför vi montage och arbete för bästa resultat. Frågor & Support

Inomhusskylt

inomhusskylt

Hur vill du bli kontaktad?

Dina kontaktuppgifter

Vi kontaktar er inom 24 tim.

7 + 9 =

Gratis konsultation och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar.

Certifierade

Branscvinnare 2023

100% nöjd kundgaranti

Investera i skylt – Varumärkesbyggande och lönsamt! Installera inomhusskylt till ditt företag redan idag. Fyll i formuläret.

Vanliga frågor & svar >>

Så fungerar det >>

Samarbetspartners