Möbelfolie & Inredningsfolie

för kök, badrum & butiker

för smarta, pÄlitliga och prisvÀrda inredningslösningar!

Vi monterar möbelfolie och inredningsfolie pÄ kök, badrum, gym, kontor & hissar av högsta kvalitet. Vi har utsetts till BRANSCHVINNARE 2023.

BOKA MÖTE DIREKT



SĂ€kerhet & HĂ„llbarhet



Kvalitet i varje detalj



Kundfokus & Tillit



Innovation & Expertis

Din lokala partner mitten av hjÀrtat i Stockholm

Möbelfolie och  inredningsfolie i Stockholm

Vi Àr stolta att har utsetts till Branschvinnare 2023

Vinylplast som
inredningsfolie för företag och hem

– förnya hissar, butiksutrymmen, restauranger & hotell, vĂ€ggar och dörrar.

VÄr inredningsfolie Àr ett tidsbesparande och kostnadseffektivt alternativ till traditionella vÀggbeklÀdnader. Inomhusfolien kan anvÀndas pÄ mÄnga omrÄden dÀr ni vill förbÀttra eller förnya, till exempel hissar, butiksutrymmen, restauranger, hotell, kök, möbler, vÀggar och dörrar.

Kollektionen innehÄller en rad olika material och vÄra mest populÀra alternativ Àr trÀimitation, metalliskt material, glitter, marmorering, lÀderimitation och klassiska enfÀrgade fÀrger.



LÄng hÄllbarhet



Professionellt intryck



Kvalitétsfilmer



Kostnadseffektivt



OÀndliga möjligheter

Vinyl & dekorfilm

VÄra tjÀnster inom
dekor & möbelfolie

Vi pÄ En Skylt MÀlardalen Àr specialiserade pÄ möbelfolie och inredningsfolie. Vi erbjuder ett brett sortiment av tjÀnster för att uppdatera din miljö och göra dina möbler mer moderna och trendiga med mönster och fÀrger, bara fantasin som sÀtter grÀnserna.

montera dekorfilm kök stockholm

Inredningsfolie

Kök

Inredningsfolie

VĂ€gg

dekorfilm tvattstuga

Inredningsfolie

TvÀttsuga

dekorfilm for hiss stockholm

Inredningsfolie

Hiss

dekor profilering Stockholm

Inredningsfolie

Dekor och profilering

inredningsfolie stockholm

Inredningsfolie

Möbelfolie

Behöver du en fri konsultation?

Fyll i vÄrt kontaktformulÀr eller ring och lÄt oss ta ett förutsÀttningslöst samtal om hur vi kan hjÀlpa er.

Senaste

Referenskunder

Optimera ditt företags synlighet i Stockholm

Optimera ditt företags synlighet i Stockholm

Expert pÄ montering av sol- och sÀkerhetsfilm, dekorfilm samt skyltar för inomhus- och utomhusbruk. I den livliga staden Stockholm, dÀr företag kÀmpar om uppmÀrksamhet, kan din företags synlighet vara avgörande för dess framgÄng. En nyckelaktör för att...

read more
Premium solfilm för bilen i Stockholm

Premium solfilm för bilen i Stockholm

Att investera i en premium solfilm för bilen Àr mer Àn bara en estetisk uppgradering; det Àr en smart investering i bilens livslÀngd och din komfort. Denna högkvalitativa film skyddar effektivt mot skadliga UV-strÄlar, vilket förhindrar blekning av bilens...

read more
Foliering fönsterfilm: Elegans möter skydd

Foliering fönsterfilm: Elegans möter skydd

Fönsterfilm Stockholm Har du nÄgonsin önskat att ditt hem kunde kombinera stil med skydd pÄ ett sömlöst sÀtt? LÄt mig introducera dig för foliering fönsterfilm - dÀr skönhet och funktion gÄr hand i hand. Stockholm, Sveriges huvudstad, Àr kÀnd för sina...

read more

Vi ger dig en
kostnadsfri offert.

Hör av dig till oss redan idag.

Fyll i vÄrt formulÀr och berÀtta vad du behöver hjÀlp med sÄ Äterkommer vi med en offert till dig sÄ snart vi kan.

FÄ ett prisförslag!

l

1. Kontakta oss

Fyll i formulÀret eller ring oss direkt för att berÀtta om ditt projekt och fÄ den hjÀlp du behöver.



2. Gratis prisförslag

Vi skrÀddarsyr en offert utefter ditt projekt, inklusive hjÀlp frÄn idé till fÀrdig installation.



3. Installation

Noggrant, snabbt och effektivt utför vi montage och arbete för bÀsta resultat. FrÄgor & Support

InvÀnding

UtvÀndig

Hur vill du bli kontaktad?

Dina kontaktuppgifter

Vi kontaktar er inom 24 tim.

6 + 7 =

Gratis konsultation och prisförslag!

Fyll i formulÀret sÄ kontakta vi dig inom 24 timmar.



Certifierade



Branscvinnare 2023



100% nöjd kundgaranti

Fyll i formulÀret sÄ kontaktar vi dig för en fri konsultation.

FRÅGOR & SVAR

Om dekorplast & möbelfoliering

Vad Àr möbelfolie?

Möbelfolie bestÄr av vinyl eller andra material som kan anvÀndas för att skydda och dekorera trÀ, metall, glas eller andra ytor. Folien kommer i en mÀngd olika former, fÀrger och mönster och kan anvÀndas pÄ alla typer av ytor.

Hur lÀnge hÄller möbelfolien?

Möbelfolie kommer vanligtvis att hÄlla i upp till 10 Är, beroende pÄ vilken typ av miljö du applicerar den i. Om du förvÀntar dig att folien ska sitta kvar under lÀngre tid Àr det viktigt att applicera den rÀtt.

Vilka ytor kan jag anvÀnda möbelfolie pÄ?

Möbelfolie kan anvÀndas pÄ alla typer av ytor sÄsom trÀ, metall, glas eller andra. Om du Àr osÀker om din yta Àr lÀmplig för möbelfolier Àr det viktigt att du testar pÄ en liten yta innan du applicerar den pÄ hela ytan.

Kan jag anvÀnda möbelfolie i min butik?

Möbelfolie Àr ett perfekt sÀtt att uppdatera ditt butiksutrymme snabbt och billigt. Du kan enkelt Àndra stil och fÀrg pÄ dina inredningselement med möbelfolie, som gör det lÀttare att hÄlla utseendet frÀscht och modern.

Hur hittar jag installation av möbelfolie i Stockholm?

Om du letar efter möbelfolie i Stockholm kan du enkelt kontakta oss pÄ En Skylt MÀlardalen för att ta reda pÄ vilka produkter vi har tillgÀngliga och vÄra priser. Vi erbjuder ett brett utbud av möbelfolie och vi kan hjÀlpa dig att hitta den perfekta dekorfilmen för dina behov.

Kan jag fÄ hjÀlp med installation?

Ja, vi erbjuder professionell installation av möbelfolie och dekorfilm i Stockholm. VÄra erfarna installatörer kan tillhandahÄlla en smidig, sÀker och högkvalitativ installation som kommer att hÄlla sig frÀsch under lÄng tid.

Kan jag byta ut möbelfolien om det behövs?

Ja, det Àr möjligt att ta bort och ersÀtta din möbelfolie. Om du behöver byta ut folien rekommenderar vi dock att du anlitar en professionell installatör som kan hjÀlpa dig med avfoliering och nyinstallation.

Kan jag applicera möbelfolien sjÀlv?

Ja, det Àr möjligt att applicera möbelfolie pÄ egen hand.

Vi rekommenderar dock att du anlitar en professionell installatör för att garantera en högkvalitativ och lÄngvarig applikation. Det Àr viktigt att följa anvisningarna noggrant för att undvika felaktiga resultat.

Möbelfolie kan vara en utmÀrkt lösning för att modernisera ditt kök, företag eller butik. Kontakta oss för mer information om vÄra olika tjÀnster inom möbelfolie och dekorfilm i Stockholm.

Vi erbjuder professionell installation som kommer att hÄlla sig frÀsch under lÄng tid. Vi hjÀlper dig gÀrna att uppnÄ dina dekorationsmÄl.

Z

Möbelfolie & dekorfilm i Stockholm

– upplev estetiken & kvalitĂ©n med foliering

Vi erbjuder högkvalitativa produkter av möbelfolie som Àr lÀtt att installera och enkel att rengöra. Vi har ett stort utbud av konstnÀrliga mönster, miljövÀnliga material som bibehÄlla sin lyster. Om du letar efter en uppdatering och professionell kÀnsla som hÄller lÀnge, Àr vÄra produkter den perfekta lösningarna för ditt hem och företag.  FÄ den looken du vill med möbelfolie som lÀtt kan appliceras pÄ alla typer av ytor.

En Skylt MÀlardalen erbjuder skrÀddarsydda lösningar för att ge ditt hem och företag ett lyxigt utseende. Med ett urval av högkvalitativ möbelfolie och inredningsfolie erbjuder vi ett estetiskt utseende som Àr bestÄende, med tillförlitliga material och snygg finish.

Z

Specialister pÄ vinylplaster och foliering

 – för butiker, affĂ€rer & gym

Fördelar med inredningsfolie:

  • Det ger den en autentisk och realistisk atmosfĂ€r.
  • Kostnaden för ett ombyggnadsprojekt kan minskas med cirka 70-50 % jĂ€mfört med en traditionell renovering, samtidigt som samma mĂ„l uppnĂ„s.
  • Smart designlösning som gör att ni kan följa med nya trender.
  • Antibakteriell, enkel att underhĂ„lla och rengöra
  • VĂ€rme- och fuktbestĂ€ndigt

Ni kommer med sÀkerhet hitta en folie som passar din stil. Det finns ett brett utbud av fÀrger, texturer och mönster.

Z

Förnya din stil: Möbelfolie & inredningsfolie för eleganta kök

Förnya ditt kök med vÄr exklusiva möbelfolie, skapade för att ge elegans och personlighet i köket. VÄrt sortiment erbjuder högkvalitativa folier som ger en sofistikerad touch till dina möbler och ytor.

Oavsett om det Àr modern minimalism, klassisk elegans eller nÄgot dÀremellan, kan du anpassa din köksinredning pÄ ett ögonblick. VÄr möbelfolie Àr inte bara en estetisk uppgradering utan ocksÄ ett kostnadseffektivt sÀtt att förvandla ditt kök till en stilfull och funktionell plats. Ge ditt kök nytt liv och skapa en tidlös atmosfÀr med vÄra eleganta folier.

Z

Uppgradera verksamhetens interiör med inredningsfolie

Ge din verksamhet en ansiktslyftning med vÄra högkvalitativa inredningsfolier. Uppgradera interiören och skapa en modern och professionell atmosfÀr som speglar ditt varumÀrke. VÄr inredningsfolie Àr designad för att vara bÄde estetiskt tilltalande och funktionell, vilket ger dig möjligheten att anpassa ytor efter din företagsidentitet.

Oavsett om det Àr kontorsutrymmen, butikslokaler eller andra företagsmiljöer, Àr vÄra folier ett kostnadseffektivt sÀtt att förnya och förstÀrka intrycket. Ge ditt företag en visuell uppgradering och skapa en inbjudande atmosfÀr för bÄde kunder och anstÀllda med vÄra innovativa inredningsfolier.

Z

Butikens profil i fokus: Möbelfolie som framhÀver din verksamhet

Lyft fram din butiksprofil med vÄr möbelfolie och sÀtt fokus pÄ verksamhetens unika identitet. VÄr specialdesignade möbelfolie Àr skapad för att harmonisera med din butiks estetik och förstÀrka varumÀrkesprofilen. Genom att anpassa möbler och ytor kan du skapa en enhetlig och lockande atmosfÀr som engagerar kunderna och förstÀrker köpupplevelsen. Möbelfolien fungerar som en kraftfull visuell kommunikationskanal och skapar en minnesvÀrd butiksupplevelse. Ge din butik den professionella touch den förtjÀnar och lÄt vÄra möbelfolier bli nyckeln till att framhÀva och stÀrka din verksamhetsprofil.

Z

MÄngsidig design: Möbelfolie för kreativ inredning i alla rum

Utforska mÄngsidigheten med vÄr möbelfolie och skapa kreativ inredning i alla rum. VÄrt sortiment av möbelfolier erbjuder oÀndliga designalternativ för att passa olika stilar och atmosfÀrer. Oavsett om det Àr vardagsrum, sovrum eller arbetsutrymmen, kan du anpassa varje yta efter din personliga smak.

VÄr mÄngsidiga design gör det möjligt att skapa en enhetlig estetik eller variera stilar för varje rum. Med möbelfolien blir varje yta en konstnÀrlig kanvas dÀr du kan uttrycka din kreativitet och skapa en unik inredning som speglar din personlighet och skapar en inspirerande atmosfÀr.

Samarbetspartners