Möbelfolie & Inredningsfolie

för kök, badrum & butiker

– för smarta, kreativa & prisvärda inredningslösningar!

INSTALLATION – CERTIFIERADE – 100% NÖJD KUNDGARANTI

Våra filmerFrågor & svar

Vinylplast som
inredningsfolie för företag

– fönya hissar, butiksutrymmen, restauranger & hotell, väggar och dörrar.

Vår inredningsfolie är ett tidsbesparande och kostnadseffektivt alternativ till traditionella väggbeklädnader. Inomhusfolien kan användas på många områden där ni vill förbättra eller förnya, till exempel hissar, butiksutrymmen, restauranger, hotell, kök, möbler, väggar och dörrar.

Kollektionen innehåller en rad olika material och våra mest populära alternativ är träimitation, metalliskt material, glitter, ornament, marmorering, läderimitation och klassiska enfärgade färger.

Lång hållbarhet

Professionellt intryck

Kvalitesfilmer

Kostnadseffektivt

Oändliga möjligheter

Vinyl & dekorfilm

Våra tjänster inom dekor & möbelfolie

Vi på En Skylt är specialiserade på möbelfolie och inredningsfolie. Vi erbjuder ett brett sortiment av tjänster för att uppdatera din miljö och göra dina möbler mer moderna och trendiga med mönster och färger, bara fantasin som sätter gränserna.

Inredningsfolie

Dekorfilm Kök

Inredningsfolie

Dekorfilm Vägg

Inredningsfolie

Dekorfilm Hiss

Inredningsfolie

Möbelfolie

Inredningsfolie

Dekor

Dekorplast

inredningsfolie

Senaste

Referenskunder

Wayfinding – Skyltar inomhus

Wayfinding – Skyltar inomhus

Wayfinding är ett begrepp som används för att beskriva navigering i olika miljöer. Det kan handla om allt från inomhusskyltar till orienteringssyltar och ligger ofta till grund för många sorters skyltar. Gemensamt för dessa är att de skapar ett visst grepp...

läs mer
Wayfinding för gallerior, flygplatser & offentliga miljöer

Wayfinding för gallerior, flygplatser & offentliga miljöer

Wayfinding är ett begrepp som används för att hjälpa människor att orientera sig och navigera i offentliga miljöer. Det handlar om att skapa tydlig och välorganiserad information så att besökare kan lokalisera ett mål och följa den bästa vägen dit. Om du är...

läs mer
Skyltguide för taktila skyltar

Skyltguide för taktila skyltar

Wayfinding - skyltar inomhus är det system som används för att leda personer genom en byggnad eller område. Systemet kan innehålla skyltar, kartor och andra typer av vägvisningssystem för att hjälpa folk till sina destinationer. Skyltar är ett av de mest...

läs mer
Hanna Wahnberg
Hanna Wahnberg
2023-02-27
Använde mig av En Skylt Mälardalen AB för att sätta upp skyltar utanför våra mötesrum på kontoret och kan inte annat än säga WOW! Jättetrevliga, serviceminded och väldigt behjälpliga. Kan varmt rekommendera detta bolag!
Ana Nordenskiöld
Ana Nordenskiöld
2023-02-10
Proffsigt och supertrevligt bemötande + ett fantastiskt slutresultat. Jag kan verkligen rekommendera En Skylt i Mälardalen!
Viveka Nyman
Viveka Nyman
2023-01-26
Så trevliga och skickliga. Kan varmt rekommendera dom.
Natalie Holtenfalk
Natalie Holtenfalk
2023-01-10
Väldigt nöjd med både resultat och dialog. Då vi nyligen gjort en rebranding behövde vi ny foliering och hade lite problem med att få fram alla underlag i korrekt format, men det var inga problem för En Skylt som hjälpe oss att ta fram allt i rätt format. Mycket snabb återkoppling i dialog och resultatet är mycket bra. Proffsigt och snabbt! Kommer absolut vända mig hit igen nästa gång jag behöver hjälp med foliering eller annat som ni erbjuder!
R.G Fönsterputs
R.G Fönsterputs
2022-12-02
Vi använde oss av En Skylt Mälardalen AB för ett utbyte av solfilm och är toppen nöjda med dom. Allt från kommunikationen till slutfört arbete. Vi rekommenderar dom starkt.

Behöver du en installatör?

Fyll i vårt kontaktformulär eller ring och låt oss ta ett förutsättningslöst samtal om hur vi kan hjälpa er?

Vi ger dig en
kostnadsfri offert.

Hör av dig till oss redan idag.

Fyll i vårt formulär och berätta vad du behöver hjälp med så återkommer vi med en offert till dig så snart vi kan.

Få ett prisförslag!

l

1. Kontakta oss

Fyll i formuläret eller ring oss direkt för att berätta om ditt skyltsprojekt och få den hjälp du behöver.

2. Gratis prisförslag

Vi skräddarsyr en offert utefter ditt skyltsprojekt utomhus, inklusive hjälp med installation & montage.

3. Montera skylt utomhus

Noggrant, snabbt och effektivt utför vi montage och arbete för bästa resultat. Frågor & Support

Invänding

Utvändig

Hur vill du bli kontaktad?

Dina kontaktuppgifter

Vi kontaktar er inom 24 tim.

7 + 5 =

Gratis konsultation och prisförslag!

Fyll i formuläret så kontakta vi dig inom 24 timmar.

Certifierade

Branscvinnare 2023

100% nöjd kundgaranti

Investera i solfilm – energieffektivt och lönsamt! Installera solfilm som sparar både pengar och miljö. Fyll i formuläret idag.

Vanliga frågor & svar >>

Så fungerar det >>

FRÅGOR & SVAR

Om dekorplast & möbelfoliering

Vad är möbelfolie?

Möbelfolie består av vinyl eller andra material som kan användas för att skydda och dekorera trä, metall, glas eller andra ytor. Folien kommer i en mängd olika former, färger och mönster och kan användas på alla typer av ytor.

Hur länge håller möbelfolien?

Möbelfolie kommer vanligtvis att hålla i upp till fem år, beroende på vilken typ av miljö du applicerar den i. Om du förväntar dig att folien ska sitta kvar under längre tid är det viktigt att applicera den rätt.

Vilka ytor kan jag använda möbelfolie på?

Möbelfolie kan användas på alla typer av ytor såsom trä, metall, glas eller andra. Om du är osäker om din yta är lämplig för möbelfolier är det viktigt att du testar på en liten yta innan du applicerar den på hela ytan.

Kan jag använda möbelfolie i min butik?

Möbelfolie är ett perfekt sätt att uppdatera ditt butiksutrymme snabbt och billigt. Du kan enkelt ändra stil och färg på dina inredningselement med möbelfolie, som gör det lättare att hålla utseendet fräscht och modern.

Hur hittar jag möbelfolie i Stockholm?

Om du letar efter möbelfolie i Stockholm kan du enkelt kontakta oss på En Skylt för att ta reda på vilka produkter vi har tillgängliga och våra priser. Vi erbjuder ett brett utbud av möbelfolie och vi kan hjälpa dig att hitta den perfekta dekorfilm för dina behov.
.

Kan jag få hjälp med installationen?

Kan jag få hjälp med installationen?
Ja, vi erbjuder professionell installation av möbelfolie och dekorfilm i Stockholmområdet. Våra erfarna installatörer kan tillhandahålla en smidig, säker och högkvalitativ installation som kommer att hålla sig fräsch även under lång tid.
.

Kan jag byta ut möbelfolien om det behövs?

Ja, det är möjligt att ta bort och ersätta din möbelfolie. Om du behöver byta ut folien rekommenderar vi dock att du anlitar en professionell installatör som kan hjälpa dig med installationen.

Kan jag applicera möbelfolien själv?

Ja, det är möjligt att applicera möbelfolie på egen hand.

Vi rekommenderar dock att du anlitar en professionell installatör för att garantera en högkvalitativ och långvarig applikation. Det är viktigt att följa anvisningarna noggrant för att undvika felaktiga resultat.

Möbelfolie kan vara en utmärkt lösning för att modernisera ditt kök, företag eller butik. Kontakta oss för mer information om våra olika tjänster inom möbelfolie och dekorfilm i Stockholm.

Vi erbjuder professionell installation som kommer att hålla sig fräsch även under lång tid. Vi hjälper dig gärna att uppnå dina dekorationsmål.

Z

Möbelfolie & dekorfilm i Stockholm

– upplev Estetiken & Kvalitén med foliering

Vi erbjuder högkvalitativa produkter av möbelfolie som är lätt att installera och enkel att rengöra. Vi har ett stort utbud av konstiga mönster, miljövänliga färger och material som kan bibehålla sin lyster. Om du letar efter en professionell känsla och en uppdatering som håller, är våra produkter de perfekta lösningarna för ditt hem. ## Få den looken du vill med möbelfolie som lätt kan appliceras på alla typer av ytor.

En Skylt erbjuder skräddarsydda lösningar för att ge ditt hem ett lyxigt utseende. Med ett urval av högkvalitativ möbelfolie och inredningsfolie erbjuder vi ett estetiskt utseende som är bestående, med tillförlitliga material och snygg finish.

Z

Specialister på vinylplaster

– för butiker, affärer & gym

Fördelar med inredningsfolie:

  • Det ger den en autentisk och realistisk atmosfär.
  • Kostnaden för ett ombyggnadsprojekt kan minskas med cirka 70-50 % jämfört med en traditionell renovering, samtidigt som samma mål uppnås.
  • Smart designlösning som gör att ni kan följa med nya trender.
  • På eftermiddagen kan ett restaurerat rum hyras ut för dagen.
  • Antibakteriell, enkel att underhålla och rengöra
  • Värme-och fuktbeständigt

Ni kommer säkert att hitta en som passar din stil. Det finns ett brett utbud av färger, texturer och mönster.

Samarbetspartners