Dekorplast och designfilm

Fitness 24

Dekorplast i betong och trä – oändliga möjligheter att förnya!

Dekorativ plast och designfilm ger en vacker atmosfär och är lämpliga för både privat och offentlig användning på glasytor..

Dekorationsfilm och dekorplast finns i betong, trä och enfärgade motiv och bidrar till skönheten i alla utrymmen samt kan användas antingen som solitär eller dekoration på alla slags glasytor. Filmerna ger inte bara fönster ett tilltalande utseende, utan de ger också glasbord, skåp, väggar, dörrar och speglar ett nytt fräscht utseende. Logotyper, skyltar och bildekaler är vanliga företagsprofiler i detta material. Den enda begränsningen är din kreativitet.

Glas är ett mycket populärt material. Allt fler kontorsinredningar byggs numera med glasväggar och glasdörrar, vilket ger en behaglig känsla av öppenhet samtidigt som det verkar trist, stelt och färglöst. Dekorativ film eller designfilm kan ge ditt kontor ett rejält lyft både när det gäller funktionalitet och utseende.

 

Dekorplast för företag som kontor, konferensrum, restauranger, gym, hotell och transparenta väggar/dörrar.

Termen ”dekorfilm” används för att beskriva en dekorativ och mönstrad film som ger en attraktiv, intressant och levande inomhusmiljö. Designfilm kan appliceras på alla typer av glasytor och fungerar i företag, kontor, konferensrum, restauranger, hotell, transparenta väggar/dörrar. Designfilmerna finns i en mängd olika utföranden, t.ex. randiga, rutiga, marmorerade och blommiga. Det är också möjligt att blanda de olika filmerna med varandra.

 

%

UV-strålning

%

Solvärme

%

Synligt ljus

Snygg dekorplast för badrum, kök och golv.

Solskyddsfilm känd som fastighetsfilm.

Våra dekorativa filmer kan användas i många olika miljöer, till exempel i badrum, omklädningsrum och kontor. Dekorationsfilmen finns även med en frostat glas-effekt, som ger utmärkt avskildhet samtidigt som den släpper in mycket ljus i rummet. Frostat film är ett oslagbart ekonomiskt alternativ jämfört med blästrat glas eller kemisk glasetsning eftersom filmen kan bytas ut och tas bort helt utan att glaset skadas. Våra prydnadsfilmer finns i en rad olika färger och med lite fantasi kan du skapa magi.

Allt börjar med ett attraktivt kostnadsfritt prisförslag!

Vill ni veta mer om kostnaderna för dekorplast? Det enklaste och snabbaste sättet att få ett prisförslag är att fylla i ett offertformulär. En kostnadsfri och icke-bindande offert skickas till er så snart som möjligt.