fonsterfilm butiker foretag

Foliering fönsterfilm: Elegans möter skydd

Fönsterfilm Stockholm

Har du någonsin önskat att ditt hem kunde kombinera stil med skydd på ett sömlöst sätt? Låt mig introducera dig för foliering fönsterfilm – där skönhet och funktion går hand i hand.

Stockholm, Sveriges huvudstad, är känd för sina imponerande arkitektoniska verk och otaliga glasbyggnader. Med detta kommer behovet av fönsterfilm som erbjuder både estetiska och funktionella fördelar. I Stockholm använder många företag och bostäder fönsterfilm för att minska bländning, skydda mot UV-strålar och erbjuda integritet i stadens pulserande hjärta. Dessutom bidrar filmen till energieffektivitet, särskilt under de kalla vintermånaderna och soliga sommardagarna. Stockholmsmarknaden för fönsterfilm som insynsskydd för fönster växer stadigt tack vare teknologiska framsteg och den ökande medvetenheten om dess mångsidiga fördelar. Läs mer om foliering wikipedia

Vad är foliering fönsterfilm?

Folering fönsterfilm är en tunn film som appliceras på dina fönster för att ge dem en estetisk touch samtidigt som den skyddar din integritet.

Varför välja foliering fönsterfilm?

Förutom att vara en underbar estetisk dekoration, erbjuder den många funktionella fördelar. Låt oss utforska dem!

Fönsterfilm som estetisk dekoration

När det gäller design och inredning är detaljerna avgörande.

Elegant design för ditt hem

Med sitt noggrant utformade utseende ger folering fönsterfilm ditt hem en elegant och modern känsla.

Funktion möter estetik

Det är inte bara en film. Det är en möjlighet att uttrycka din personliga stil och göra ett starkt intryck.

Skydda ditt hem med stil

Inte bara handlar det om skönhet. Det handlar också om att skydda det du älskar.

Fönsterfilmens dubbla syfte

Dessa filmer går utöver estetik. De är din första linje av försvar mot yttre element.

Skydd mot skadliga UV-strålar

Fördelar med UV-skydd

Vår fönsterfilm blockerar upp till 99% av de skadliga UV-strålarna. Detta betyder att du kan njuta av solen utan att oroa dig för dess skadliga effekter.

Skydda din möbler och hud

UV-strålar kan orsaka att dina möbler bleknar och kan även skada din hud. Varför riskera det när du kan ha det bästa av båda världar?

Enkel Installation, stor effekt

Enkel självmontering

Du behöver inte vara en expert. Med en enkel installationsguide är du redo att gå på bara några minuter.

Transformera ditt rum snabbt

Oavsett om det är ditt vardagsrum eller sovrum, kan denna film förändra atmosfären omedelbart.

Tydliga installationsinstruktioner

Inga gissningar behövs. Följ bara de enkla stegen, och du är klar.

Investera i ditt hem och välbefinnande

Skydda din integritet med stil

Ingen vill bli iakttagen. Med denna fönsterfilm kan du njuta av din integritet utan att kompromissa med stilen.

Långvariga fördelar med fönsterfilm

Förutom de omedelbara fördelarna kommer du att upptäcka att investeringen lönar sig på lång sikt.

Folering fönsterfilm är mycket mer än bara en dekorativ touch. Det är en investering i ditt hem, din integritet och ditt välbefinnande. Skydda det du älskar, med stil.

5 användningsområden för fönsterfilm för företag, sommaren vs vintern

Fönsterfilm för företag på sommaren:

Sol- och Värmeskydd: Under sommarmånaderna kan solens intensitet öka temperaturen inomhus. Fönsterfilm kan reflektera bort en del av solens strålar och därmed minska behovet av klimatanläggning och spara energi.

UV-skydd: Stark sol under sommaren kan skada möbler, mattor och andra inredningsdetaljer. En fönsterfilm som blockerar UV-strålar kan bevara färgen och livslängden på dessa föremål.

Integritet vid Stora Evenemang: Under sommaren kan det finnas fler evenemang och folk som rör sig runt företagsbyggnader. Fönsterfilm kan ge integritet utan att förhindra dagsljus.

Säkerhet: Om ett företag har uteservering eller öppna ytor kan fönsterfilm förstärka glaset mot potentiella inbrott eller skadegörelse.

Estetisk Uppgradering: Fönsterfilm kan användas för att uppgradera företagets fasad med eleganta mönster eller logotyper, särskilt under sommaren när mer uppmärksamhet dras till byggnaden.

Fönsterfilm för företag på vintern:

Isolerande Egenskaper: På vintern kan fönsterfilm fungera som en extra isoleringsbarriär, vilket minskar värmeförlust genom fönstren och därmed sparar uppvärmningskostnader.

Skydd mot Reflexion: Snö kan reflektera starkt ljus genom fönstren. En lätt tonad fönsterfilm kan hjälpa till att dämpa denna reflexion.

Frostskydd: Vissa fönsterfilmer kan förhindra frostbildning på insidan av fönstret, vilket kan vara användbart för företag som vill behålla en klar sikt utåt även under kalla dagar.

Ökad Integritet: Under vintern, när det är mörkt utanför och ljuset är på inuti, blir insidan av byggnaden mycket synlig utifrån. Mörkare eller frostat fönsterfilm kan ge önskad integritet.

Säkerhet: Precis som under sommaren kan fönsterfilm ge ett extra skyddslager mot inbrott. Med kortare dagsljus under vintern kan säkerhetsåtgärder vara särskilt viktiga.

FAQ – Om foliering av fönsterfilm som insynsskydd

Hur länge varar foliering fönsterfilm?

Foliering fönsterfilm kan variera i livslängd beroende på kvaliteten, men med korrekt installation och skötsel kan den oftast hålla i 10-15 år.

Kan jag applicera filmen på alla typer av fönster?

Ja, filmen är designad för att passa de flesta typer av fönster. Dock är det bäst att konsultera tillverkarens instruktioner för specifika rekommendationer gällande vissa typer av glas eller behandlade ytor.

Hur rengör jag min foliering fönsterfilm?

Använd en mjuk trasa eller svamp tillsammans med ett icke-slipande rengöringsmedel och vatten. Undvik ammoniakbaserade rengöringsmedel eftersom de kan skada filmen över tid.

Blockerar filmen verkligen 99% av UV-strålarna?

Ja, vår fönsterfilm är designad för att blockera upp till 99% av de skadliga UV-strålarna, vilket skyddar din hud och dina möbler från blekning.

Kommer det att påverka min utsikt utifrån fönstret?

Filmens design syftar till att skydda din integritet utan att signifikant förändra din utsikt. Vissa filmer kan dock ge fönstret en lätt ton, vilket kan påverka ljusgenomsläppet något, men utsikten förblir klar.

Vad händer om jag vill ta bort filmen?

Fönsterfilmen kan tas bort när som helst. Det är oftast bäst att värma upp filmen med en hårtork eller värmepistol för att mjuka upp limmet och sedan dra bort filmen försiktigt.

Hur skyddar filmen mina möbler?

UV-strålarna är den största orsaken till att möbler, golv och andra föremål i ditt hem bleknar med tiden. Genom att blockera upp till 99% av dessa strålar skyddar fönsterfilmen effektivt dina värdefulla saker från att förlora sin färg och lyster.

Kan jag installera filmen själv utan hjälp?

Absolut! Vår foliering fönsterfilm är designad för enkel självmontering. Med tydliga instruktioner och lite tålamod kan du installera filmen själv. Dock, om du inte känner dig bekväm med installationen, kan det vara värt att anlita en professionell installatör.

Kontakta oss!

Välkommen till En Skylt Mälardalen ABS! Kontakta vår kundtjänst vid frågor.

En Skylt Mälardalen AB

Orgnr: 559127-6869

Telefon: 070-413 10 77

Epost: Info@enskylt.se

Optimera ditt företags synlighet i Stockholm

Optimera ditt företags synlighet i Stockholm

Expert på montering av sol- och säkerhetsfilm, dekorfilm samt skyltar för inomhus- och utomhusbruk. I den livliga staden Stockholm, där företag kämpar om uppmärksamhet, kan din företags synlighet vara avgörande för dess framgång. En nyckelaktör för att optimera...

read more
Premium solfilm för bilen i Stockholm

Premium solfilm för bilen i Stockholm

Att investera i en premium solfilm för bilen är mer än bara en estetisk uppgradering; det är en smart investering i bilens livslängd och din komfort. Denna högkvalitativa film skyddar effektivt mot skadliga UV-strålar, vilket förhindrar blekning av bilens interiör....

read more
Wayfinding – Skyltar inomhus

Wayfinding – Skyltar inomhus

Wayfinding är ett begrepp som används för att beskriva navigering i olika miljöer. Det kan handla om allt från inomhusskyltar till orienteringssyltar och ligger ofta till grund för många sorters skyltar. Gemensamt för dessa är att de skapar ett visst grepp om miljön...

read more
Skyltguide för taktila skyltar

Skyltguide för taktila skyltar

Wayfinding - skyltar inomhus är det system som används för att leda personer genom en byggnad eller område. Systemet kan innehålla skyltar, kartor och andra typer av vägvisningssystem för att hjälpa folk till sina destinationer. Skyltar är ett av de mest effektiva och...

read more